Hieronta

Tuote

Tiedot

Hinta

Kuumakivihieronta 60min

Hieronta lämpimillä basalttikivillä koko vartalolle.

95€

Intialainen päähieronta 30min

Hoidossa käsitellään niska-hartiaseutu, olkavarret, pää ja korvat tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Hieronta poistaa stressiä ja lihasjännityksiä, rauhoittaa mieltä, parantaa keskittymiskykyä, aineenvaihduntaa, päänahan hyvinvointia ja hiusten kasvua.

35€

YRttinyyttihieronta

Kuumalla öljyllä ja yrttinyyteillä tehtävä hieronta on rentouttava, lihasjännityksiä laukaiseva ja verenkiertoa stimuloiva. Lämmössä aktivoituvat yrtit rentouttavat lihaksia tehokkaasti ja sitä kautta voivat helpottaa pieniä kiputiloja.

99€

Kokovartalohieronta 60min

Kokovartalohieronnassa hierotaan koko vartalon lihakset. Kokovartalohieronnassa voidaan myös keskittyä asiakkaan tarpeen mukaan tiettyjen lihasten tai nivelten ongelmakohtiin.

95€

Kokovartalohieronta 45 min

Hoidossa käsitellään niska-hartiaseutu, olkavarret , pää, mutta hellävaraisesti. Hieronta poistaa stressiä ja lihasjännityksiä

75€

Uusimmat kommentit

05.03 | 04:25

Olen käynyt vuosia Anulla sokeroinissa, kasvo ja jalkahoidossa sekä hieronassa. Loistava palvelu ja hyvät hoidot. Voin suositella.

02.12 | 20:13

Olen käynyt jo vuosia eri kosmetologeilla sokeroinnissa. Anu päihittää kaikki mennen tullen. Hän tekee sen nopeasti, mutta tarkasti. Olen käynyt nyt vuoden Anulla sokeroinnen.

04.10 | 19:48

Kiitän erittäin mukavasta ja tehokkaasta kasvohoidosta 4.10.2018. Caviar-naamio (?) tekee ihmeitä, palvelu asiantuntevaa ja varmaa. Suosittelen!

16.05 | 14:15

Tuhannet kiitokset Anu loistavasta jalka- ja käsihoidosta. Ihana uusi paikka sinulla.

Jaa tämä sivu